4t

BALL DE BASTONS

El ball de bastons és una antiquíssima dansa tradicional estesa per molts països d'Europa i fortament arrelada a les terres catalanes. Nosaltres aprendrem a ballar la dansa del Virolet

Cada any ensenyàvem aquesta dansa i d'altres tradicions catalanes a un grup de joves músics de Malawi. Aquests nois i noies venien a passar uns dies a Sant Cugat gràcies a l'ONG Petits Músics del Món. Aquest any no podrem fer l'activitat degut a la COVID-19, però us volem mostrar com era la trobada en anys anteriors. 
CARNAVAL DELS ANIMALS

El Carnaval dels animals és una suite creada pel compositor francès Camille Saint-Saëns (París,1835) com a broma pel dia de Carnestoltes on caricaturitzava a compositors i músics comparant-los amb animals. 

Aquesta obra es va estrenar el dia de Carnaval de 1886, però després el compositor va prohibir que es continués tocant mentre ell estigués viu. L'única peça permesa era la del Cigne. 

Aquí podeu escoltar-la:
NOTES MUSICALS

Us animem a repassar les notes musicals amb aquest joc tan divertit, però vigila, que s'escapen! Seràs ràpid i aconseguiràs dir el seu nom?Cap comentari:

Publica un comentari